Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η Κερατέα ανοίγει τον δρόμο! Θα ακολουθήσει το Ελληνικό

H τέχνη στα οδοφράγματα!
Δεκάδες εκπρόσωποι της τέχνης: μουσικοί, εικαστικοί, ηθοποιοί εκδηλώνουν την αντίθεση τους στον ΧΥΤΑ Κερατέας και την έμπρακτη υποστήριξή τους στους κατοίκους σε ένα τριήμερο, non-stop φεστιβάλ, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Αντίστασης στα ελληνικά χρονικά. Μιλάμε για 72 ώρες, 60 μουσικά σχήματα, 150 εικαστικούς καλλιτέχνες, 10 θεατρικές παραστάσεις, 15 εργαστήρια και επί τόπου κατασκευές.
Οι παρευρισκόμενοι όχι μόνο θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν ποικιλία πολιτιστικών δρωμένων, μουσικής, θεάτρου, λογοτεχνίας και εικαστικών εκθέσεων αλλά θα μπορούν και να συμμετέχουν αφού πολλά από τα δρώμενα είναι διαδραστικά. Εκεί θα είναι και ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Active member, o Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Πουλικάκος, οι Magic de spell, οι Locomondo ανάμεσα σε δεκάδες άλλους μουσικούς, εικαστικούς, ηθοποιούς και καλλιτεχνικές ομάδες.
Να είστε όλοι εκεί λοιπόν! Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου στο Μπλόκο ΒΙΟΠΑ στη Λεωφόρο Λαυρίου. Γιατί η αντίσταση μπορεί να είναι και γιορτή και γιατί η τέχνη μπορεί να είναι και Αντίσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου